Wateronderhoud en Rietmaaien

Verkuil & Moree heeft veel ervaring met wateronderhoud en rietmaaien:
- O.a. bij gemeentes, waterschappen, provincies, natuur- en recreatieschappen
- Integraal met bestekken ruwgras en gazononderhoud en plantsoenen
- Opschonen watergangen, baggeren, rietmaaien, duikersdoorspuiten, bladvissen
- Ook ervaren in zowel houten als kunststof beschoeiingen en damwanden en realisatie natuurlijke oevers
- Betrokken bij flora en founa
- Tractoren, kraan, maaiers en maaiboot in eigen beheer
- Ook voor waterkwaliteitsproblemen zoals blauwalg

Goed wateronderhoud is de laatste decennia vanzelfsprekend geworden. Al jaren is Verkuil & Moree betrokken bij dit grote werk voor (semi)overheden. Groot werk wat vanwege mens en dier een betrokken aanpak vraagt. Middels een plan van aanpak (Diensten/Advies) helpen we dan ook graag opdrachtgevers te zoeken naar een passend uitvoeringsplan dat aansluit bij de omgeving. Middels een goed plan gaat Verkuil & Moree gaat graag een gedegen relatie aan met de opdrachtgever waarin een optimale efficiency, kwaliteitsverbetering, prijs/kwaliteitsverhouding en een ‘duurzame’ samenwerking worden gerealiseerd.

Verkuil & Moree heeft beschikking over lichte machines met een hoge capaciteit. Door kleine machines te gebruiken verminderen we niet alleen de hinder, maar vooral ook de hinderbeleving van de passanten.
Als bedrijf is Verkuil & Moree al vroegtijdig begonnen met het uitvoeren van flora en fauna bestendige beheersplannen in de groenvoorzieningen. Reeds enkele jaren bezitten al onze medewerkers het certificaat flora en faunawet bestendig beheer niveau 1, onze uitvoerders niveau 2 en ons management niveau 3.

Verkuil & Moree maakt voor de uitvoering van een project in veel situaties gebruik van een modern eigen wagen- en machinepark.

Meer toelichting op wat Verkuil & Moree voor uw buitenruimte kan betekenen? Informatie over waterhoud of rietmaaien? Bel. 0184-684847
spacer