Ruwgras en gazononderhoud

Ruwgras- en gazononderhoud. Groot werk, maar niet zonder doordachte aanpak!
- O.a. voor gemeentes, waterschappen, provincies, natuur- en recreatieschappen
- Ook integraal met bestekken watergangen, rietmaaien (link naar Specialisaties/Wateronderhoud en Rietmaaien), plantsoenen (link naar Specialisaties/Plantsoenen)
- Maaien, klepelen, bijmaaien
- Betrokken bij flora en fauna
- Tractoren en gazonmaaiers in eigen beheer

Bermen, slootkanten, natuur- en parkgrasvelden. Al jaren is Verkuil & Moree betrokken bij het grote werk voor de buitenruimte. Groot werk wat vanwege mens en dier een betrokken aanpak vraagt. Middels een plan van aanpak helpen we dan ook graag opdrachtgevers te zoeken naar een passend uitvoeringsplan dat aansluit bij de omgeving. Verkuil & Moree graag een gedegen relatie aan met de opdrachtgever waarin een optimale efficiency, kwaliteitsverbetering, prijs/kwaliteitsverhouding en een ‘duurzame’ samenwerking worden gerealiseerd.

Hinder voorkomen
Verkuil & Moree heeft beschikking over lichte machines met een hoge capaciteit. Door kleine machines te gebruiken verminderen we niet alleen de hinder, maar vooral ook de hinderbeleving van de passanten.

Flora en Fauna
Als bedrijf is Verkuil & Moree al vroegtijdig begonnen met het uitvoeren van flora en fauna bestendige beheersplannen in de groenvoorzieningen. Reeds enkele jaren bezitten al onze medewerkers het certificaat flora- en faunawet bestendig beheer niveau 1, onze uitvoerders niveau 2 en ons management niveau 3.
Verkuil & Moree maakt voor de uitvoering van een project in veel situaties gebruik van een modern eigen wagen- en machinepark.

Meer toelichting op wat Verkuil & Moree voor uw situatie kan betekenen? Informatie over onze actuele planning? Bel. 0184-684847