Integrale realisatie

Verkuil & Moree houdt van de buitenruimte. Onze werkterrein is zeer divers en omvat o.a.:
- Het realiseren van een recreatieve, zakelijke en institutionele omgevingen
- Het realiseren van parken, parkeerterreinen, (jacht)havens en tuinen
- Het realiseren en renoveren van watergangen

Bij de aanleg van een buitenruimte komt veel meer kijken dan alleen het uitvoerende werk. We werken graag op eigen initiatief of in samenwerking met de opdrachtgever aan de uiteindelijke te behalen doelen, de technische en de economische haalbaarheid van een project. De kaders hiervoor worden gevormd door het plan van eisen waarbinnen op basis van budget en ambitie de mogelijkheden vormgegeven worden. Dat leidt tot maximale creativiteit en een passende realisatie van uw buitenruimte.
Zo creëert onze aanpak oplossingen die door gebruikers worden gewaardeerd en die de opdrachtgever ontzorgen. Onze integrale aanpak garandeert dat het project in elke fase goed verloopt.
Ook kunnen we onderzoeken welke gevolgen een nieuw project heeft voor de omgeving van mens en dier (VM-Advies) Om uw wensen en eisen te vertalen naar de praktijk helpen we graag middels passende architectuur en/of ondersteuning van specialisten de juiste buitenruimte te creëren. Daarnaast werken we ook graag samen met uw (eigen) park- , tuin- en landschapsarchitecten (VM-Creatie).

Integraal en specialistisch
Met diverse teams van vakkundige mensen staan we voor u klaar om een middels projectmatige aanpak en veel enthousiasme te werken aan uw gewenste (nieuwe) buitenruimte. Naast diverse specialisaties werken we graag aan projecten die een integrale en uitdagende aanpak vergen. Wij borgen onze kennis en kwaliteit door onze certificeringen voor VCA**, ISO 9001:2008 en Groenkeur. Ook hebben we bedrijfsmatig visie op het milieu, wat we dan ook hoog in het vaandel hebben staan. Verkuil & Moree maakt voor de uitvoering van een project gebruik van een modern (eigen) wagen- en machinepark. (VM-Realisatie)

Ook onderhoud op beeldkwaliteit
Behalve voor de aanleg van uw buitenruimte kunnen we ook voor het steeds terugkerende onderhoud of beheer zorgen, waarmee we al tijdens de aanleg rekening kunnen houden.

Meer toelichting op wat Verkuil & Moree voor uw buitenruimte kan betekenen?
Vraag naar onze innovatieve concepten! Bel. 0184-684847