Integraal onderhoud

Verkuil & Moree houdt van de buitenruimte. Onze werkterrein is zeer divers en omvat o.a.:
- Het onderhouden van een recreatieve, zakelijke en institutionele omgevingen
- Het onderhouden van parken, (parkeer)terreinen, (jacht)havens en tuinen
- Het onderhouden van watergangen (incl. steigers, beschoeiingen en damwanden)

Bij het onderhoud van een buitenomgeving helpen we u op eigen initiatief of in samenwerking met uw als opdrachtgever aan een goed vooraf afgesproken onderhoudsplan (VM-Advies). Hierbij inventariseren we vooraf uw wensen en eisen, de actuele onderhoudsstatus van uw terrein en de meerjarige onderhoudsbehoeften. Verkuil & Moree biedt diverse onderhoudsconcepten (VM-Onderhoud) met mogelijkheid voor planmatig onderhoud, maar ook onderhoud op basis van beeldkwaliteit.

Onderhoud en renovatie vooraf gebudgetteerd
Voor de jaarlijkse investering van uw (renovatie)onderhoud bieden we ook onderhoudsconcepten aan waarin vernieuwing van uw terrein middels een meerjarige kapitalisatie is gebudgetteerd. Hiermee voorkomt u achterstallig onderhoud of onvoorziene uitgaven voor uw buitenruimte.
Wij borgen onze kennis en kwaliteit door onze certificering voor VCA**, ISO 9001:2008 en Groenkeur. Ook hebben we bedrijfsmatig visie op het milieu, wat we dan ook hoog in het vaandel hebben staan. Verkuil & Moree maakt voor het onderhoud van uw buitenruimte in veel situaties gebruik van een modern eigen wagen- en machinepark.

Ook integrale realisatie
Behalve het onderhoud van uw buitenruimte kunnen we u ook beheer bieden, waarmee we u volledig ontzorgen van uw buitenterrein.

Meer toelichting op wat Verkuil & Moree voor uw buitenruimte kan betekenen? Informatie over onze innovatieve onderhoudsconcepten ? Bel. 0184-684847