Over Verkuil & Moree

"Verkuil & Moree Buitenruimte specialisten levert een waardevolle bijdrage aan een betere leefomgeving!’’ Vanuit die visie streven wij naar ontzorging van onze opdrachtgevers op het gebied van hun terreininrichting en integraal onderhoud van hun leefomgeving. Hieronder vallen zowel aanleg en onderhoud van groen als van houtconstructies.

Hierbij ligt onze focus op opdrachtgevers in Midden-Nederland binnen (semi-) overheidsinstellingen, recreatiegebieden en bedrijven. Onze aanpak kenmerkt zich door een pragmatische, persoonlijke en directe werkwijze richting opdrachtgevers en collega’s. Onze ‘doeners’ mentaliteit wordt gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Wij staan voor een actieve en open houding richting onze opdrachtgevers, waarbij wij ons verantwoordelijk voelen voor onze en andermans omstandigheden met betrekking tot de veiligheid, gezondheid en milieu. Dit vertaalt zich in het streven naar voorkomen van persoonlijk letsel, materiële en milieuschade. Wij stellen als doel om continue te verbeteren om zodoende een maatschappelijk verantwoorde, meetbare en duurzame bedrijfsvoering te garanderen. Wij streven naar inkoop van duurzame producten (te denken valt aan FSC gecertificeerd hout en KOMO bouwstoffen). Wij maken gebruik van duurzame leveranciers en maken zelf gebruik van duurzame middelen. Vanaf de oprichting van onze organisatie streven wij naar kwalitatieve dienstverlening. Wij stellen hoge eisen aan de kennis en kunde van onze medewerkers en onze werkwijze. Wij investeren hierin door onze collega’s te stimuleren om opleidingen en trainingen te volgen. Daarnaast zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde van nascholing. Als blijk van onze structurele aanpak zijn wij gecertificeerd als SBB Leerbedrijf.

Om continue te blijven verbeteren, hebben wij een managementsysteem opgezet waarbij allereerst beleid wordt geformuleerd welke richting we op willen gaan. Nadat het beleid is geformuleerd worden doelstellingen opgesteld, ingevoerd en metingen uitgevoerd om de voortgang te meten. Wanneer nodig worden extra maatregelen opgesteld om de doelstellingen alsnog te behalen. Ons managementsysteem hebben wij laten certificeren tegen de volgende normen: ISO 9001, VCA**, Groenkeur Groenvoorzieningen en boomverzorging , CO2 Prestatieladder (niveau 5) en PSO (trede 3).

Als directie van Verkuil & Moree geloven wij dat wij rentmeesters van deze aarde zijn. Vanuit dat gedachtegoed zijn wij dankbaar dat wij werken aan een betere leefomgeving waardoor wij daadwerkelijk een steentje bijdragen aan een beter klimaat en leefomgeving voor mensen en dieren.

De mensen achter Verkuil & Moree

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Voornaam Achternaam

Functietitel

Voornaam Achternaam

Functietitel

Voornaam Achternaam

Functietitel

Certificaten Verkuil & Moree

Verkuil & Moree hecht veel waarde aan de hoge kwaliteitsstandaarden en is daarvoor erkend middels diverse certificaten, zoals:

  • CO2-prestatieladder
  • Groenkeur
  • NEN en ISO
  • PSO, trede 3
  • VCA
  • SBB leerbedrijf

Flora en fauna

Wij zijn in een vroegtijdig stadium in de groenvoorzieningen begonnen met het uitvoeren van flora- en faunabestendige beheersplannen. Zo bezitten al onze medewerkers het certificaat flora- en faunawet bestendig beheer niveau 1, onze uitvoerders niveau 2 en ons management niveau 3.

Partners

Elke dag zijn we letterlijk én figuurlijk bezig om Nederland een beetje groener te maken. Letterlijk, met onze werkzaamheden. Figuurlijk werken we aan een groener en duurzaam bestaan in samenwerking met onderstaande partners:

  • Blauwzaam wil overheden, onderwijs en ondernemers stimuleren in de ontwikkeling en uitvoering van duurzame initiatieven. 
  • In samenwerking met Job-Up geven we aan mensen met een arbeidsbeperking een nieuwe baan. 
  • PPS Waterroute stimuleert en onderwijst leerlingen en studenten om hun bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van hun regio.
  • Stichting ANDERS is een organisatie die zich inzet voor maatschappelijke projecten en het creëren van verbinding tussen bedrijven en lokale gemeenschappen. Als partner zijn we toegewijd aan het maken van een positieve impact en het ondersteunen van de gemeenschap met onze diensten.