VACATURE PROJECTLEIDER TERREININRICHTING

Groene aanpakker!

Groene projectleider gezocht voor deze uitdagende functie bij Verkuil & Moree Buitenruimte specialisten in Streefkerk. Heb jij een aantal jaar ervaring als voorman A / uitvoerder in de groene sector én is het hoog tijd voor de volgende stap in je groene carriere? Of werk je nu als projectleider maar ben je op zoek naar een prachtige uitdaging bij een andere werkgever? Stop met zoeken want wij hebben hier een mooie kans voor je!

Wat ga je doen?

Als projectleider bij Verkuil & Moree ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van onze aanlegteams. Jij zorgt ervoor dat we de allerbeste kwaliteit leveren binnen afgesproken budget en planning. Natuurlijk is dit niet alleen jouw verantwoordelijkheid, maar werk je in nauwe samenwerking met de calculator/werkvoorbereider en het hoofd bedrijfsbureau. Je hebt contact met onze opdrachtgevers om de planning en wensen door te nemen en bent aanwezig bij bouwvergaderingen. Overal waar je bent heb jij je commerciële antennes uitstaan om waar mogelijk nieuwe opdracht binnen te halen. Zijn er BBL-/BOL-leerlingen die bij ons bedrijf werken, dan zorg jij ervoor dat ze samen met onze voormannen de juiste begeleiding krijgen. Naast al deze werkzaamheden ben jij de motivator van het team en ben jij pas blij als iedereen met plezier naar zijn werk komt. Kortom, je hoeft je niet te vervelen in deze uitdagende afwisselende functie.

Wat vragen wij?

Je hebt een duidelijke en transparante manier van communiceren;
Kennis van UAV/RAW/Emvi;
Ervaring met de uitvoering van integrale aanleg en renovatieprojecten in de buitenruimte;
Een enthousiaste teamspeler die commercieel creatief is;
Ervaring in een soortgelijke functie en hbo werk- en denkniveau is een pre.

Wat bieden wij in ruil voor jouw inzet?

In ruil voor jouw tijd en inzet bieden we je een beloning naar prestatie. Een auto en telefoon van de zaak zijn voor ons vanzelfsprekend. Waar mogelijk en nodig spreken we aangepaste werktijden af. Ook gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar. Met elkaar staan we als bedrijf voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Een week hard werken sluiten we met elkaar af tijdens de vrijdagmiddagborrel en regelmatig bouwen we aan de teamspirit door middel van persoonlijke en teamtrainingen. Een goed en hecht team is succesvol in ondernemen!

Interesse?

Gaat jouw groene hart sneller kloppen van deze vacature en je handen jeuken om aan de slag te gaan? Stuur dan direct je cv naar andre@verkuil-moree.nl. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature, dan kun je zelfs direct al aan de slag. Voor vragen mag je altijd bellen of mailen naar Andre Moree via 06-10032921!

Snel naar: