VACATURE HOOFD BEDRIJFSBUREAU

Groene plannenmaker

Hoofd Bedrijfsbureau gezocht voor deze mooie vacature bij Verkuil & Moree Buitenruimte specialisten in Streefkerk. Verantwoordelijkheid, persoonlijke groei, zelfstandigheid en ontwikkeling zijn woorden die de inhoud van deze vacature typeren. Zijn leidinggeven, plannen en begeleiden jou op het lijf geschreven en heb je affiniteit met de groene sector? Dan is deze uitdagende functie bij Verkuil & Moree iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Hoofd Bedrijfsbureau ben je samen met de directie verantwoordelijk voor het aannemen en voorbereiden van projecten. Jouw taak is om alle aanbestedingen te begeleiden van prijsvorming tot planvorming. Alle benodigde documenten (EMVI / V&G-plannen, Flora & Fauna plannen e.d.) voor de uitvoering van het project stel jij op of laat jij opstellen. Jij weet het voor elkaar te krijgen om de kwaliteit te realiseren die in de EMVI-plannen zijn beschreven. Op termijn heb jij het inzicht om groeikansen voor ons bedrijf te herkennen en daarop in te springen. Idee├źn weet jij om te zetten in concrete plannen. Structurele verbetering staat hoog op onze agenda en dus ook op die van jou.

Wat vragen wij?

Ervaring in een soortgelijke functie;
Hbo werk- en denkniveau;
Duidelijke en transparante communicatieve vaardigheden;
Enthousiaste teamplayer.

Wat bieden wij in ruil voor jouw inzet?

In ruil voor jouw tijd en inzet bieden we je een beloning naar prestatie. Een auto en telefoon van de zaak zijn voor ons vanzelfsprekend. Waar mogelijk en nodig spreken we aangepaste werktijden af. Ook gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar. Met elkaar staan we als bedrijf voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Een week hard werken sluiten we met elkaar af tijdens de vrijdagmiddagborrel en regelmatig bouwen we aan de teamspirit door middel van persoonlijke en teamtrainingen. Een goed en hecht team is succesvol in ondernemen!

Interesse?

Gaat jouw groene hart sneller kloppen van deze vacature en je handen jeuken om aan de slag te gaan? Stuur dan direct je cv naar andre@verkuil-moree.nl. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature, dan kun je zelfs direct al aan de slag. Voor vragen mag je altijd bellen of mailen naar Andre Moree via 06-10032921!

Snel naar: