Uw visitekaartje, onze zorg

Leuke (natuur)speeltuinen kunnen dé reden zijn voor een jong gezin om te besluiten om in uw gemeente te gaan wonen. Mooie parken en gazonnen kunnen de overtuigende factor zijn voor ouderen. Goede en toegankelijke steigers kunnen dé reden zijn waarom toeristen per boot uw gemeente bezoeken.

Als het gaat om buitenruimtes en groenvoorziening zijn wij uw partner om de doelen die u voor uw gemeente of bedrijf gesteld heeft te bereiken.

De allerbeste kwaliteit

U stelt een doel, wij zorgen samen met u dat die wordt behaald. En daar proberen we net een stapje verder in te gaan zodat zelfs u wordt verrast door het eindresultaat. Wij bieden passende architectuur en/of ondersteuning van specialisten. Onze kennis en kwaliteit zijn geborgd door onze certificering voor VCA**, ISO 9001:2008 en Groenkeur.

Realisatie

Wij ontzorgen u van begin tot eind

Realisatie

Wij ontzorgen u van begin tot eind

Laat uw buitenruimte voor u spreken

Bij het aanleggen van uw buitenruimte komt veel meer kijken dan alleen het uitvoerend werk. Samen met u behalen wij het uiteindelijke doel en bespreken we de technische en economische haalbaarheid van het project.

Onze aanpak ontzorgt u volledig. Wij onderzoeken welke gevolgen uw project heeft voor de omgeving van mens en dier, en bieden wij passende architectuur en/of ondersteuning van specialisten om de juiste buitenruimte te creëren. Dit kan uiteraard ook samen met uw eigen architecten. Het belangrijkste voor ons is om een mooi project te realiseren, waar we beiden trots op kunnen zijn.

Verkuil & Moree houdt van de buitenruimte. Onze werkterrein is zeer divers en omvat o.a.:
- Het realiseren van een recreatieve, zakelijke en institutionele omgevingen;
- Het realiseren van parken, parkeerterreinen, (jacht)havens en tuinen;
- Het realiseren en renoveren van watergangen.

Ambachtelijk & Specialistisch

Gecertificeerd en met oog voor het milieu

Met oog voor de natuur

We gaan niet zomaar aan de slag. Eerst onderzoeken we welke gevolgen uw project heeft voor de omgeving van mens en dier. Al onze medewerkers bezitten het certificaat flora- en faunawet bestendig beheer niveau 1, onze uitvoerders het certificaat niveau 2 en ons management niveau 3.

Ambachtelijk & Specialistisch

Gecertificeerd en met oog voor het milieu

Vakmanschap met passie

Onze vakkundige mensen staan voor u klaar. Onze teams werken met veel enthousiasme aan uw (nieuwe) buitenruimte.

Wij borgen onze kennis en kwaliteit door onze certificering voor VCA**, ISO 9001:2008 en Groenkeur. Ook hebben we bedrijfsmatig visie op het milieu, wat we dan ook hoog in het vaandel hebben staan. Verkuil & Moree maakt voor de uitvoering van een project gebruik van een modern (eigen) wagen- en machinepark.

Flora en Fauna
Als bedrijf is Verkuil & Moree al vroegtijdig begonnen met het uitvoeren van flora en fauna bestendige beheersplannen in de groenvoorzieningen. Al onze medewerkers bezitten het certificaat flora- en faunawet bestendig beheer niveau 1, onze uitvoerders niveau 2 en ons management niveau 3.

Aanleg én onderhoud

En dan is daar dat moment; het project is klaar. U bent blij met het resultaat en dat wilt u ook blijven. Daarom verzorgen wij niet alleen de aanleg, maar ook het onderhoud. Want juist wij weten wat uw buitenruimte nodig heeft. Wij bieden diverse onderhoudsconcepten met de mogelijkheid voor planmatig onderhoud, waaronder:

  • Samen met u maken we vooraf een onderhoudsplan;
  • Vernieuwing van uw terrein middels een meerjarige kapitalisatie. Hiermee voorkomt u achterstallig onderhoud of onvoorziene uitgaven voor uw buitenruimte;
  • Beheer van uw buitenruimte.

Blijvend resultaat

Dankzij onderhoud en zorg

Blijvend resultaat

Dankzij onderhoud en zorg

Werken met een plan

Wij verzorgen niet alleen de aanleg van uw buitenruimte, ook voor terugkerend onderhoud of beheer staan wij voor u klaar.

Samen met u maken we vooraf een onderhoudsplan. Hierbij inventariseren wij uw wensen en eisen, de actuele onderhoudsstatus van uw terrein en de meerjarige onderhoudsbehoeften. Verkuil & Moree biedt diverse onderhoudsconcepten met de mogelijkheid voor planmatig onderhoud.

Voor de jaarlijkse investering van uw (renovatie)onderhoud bieden we ook onderhoudsconcepten aan waarin vernieuwing van uw terrein middels een meerjarige kapitalisatie is gebudgetteerd. Hiermee voorkomt u achterstallig onderhoud of onvoorziene uitgaven voor uw buitenruimte.

Beheer

Behalve het onderhoud van uw buitenruimte kunnen we u ook beheer bieden, waarmee we u volledig ontzorgen.